Naar hoofdinhoud
Bij ons altijd een scherpe prijsgarantie
Geen zorgen, betaal achteraf
Wereldwijd verspreiden, bulk of apart

Hoe een betrouwbare leverancier jouw wederverkoop verbetert

Een betrouwbare leverancier: de basis voor nieuwe verkoop

In de wereld van wederverkoop zijn er talloze factoren die het succes van jouw onderneming bepalen. Een van de meest cruciale, maar vaak onderschatte elementen, is het hebben van een stabiele en betrouwbare leverancier. Of je nu kalenders, boeken of andere producten verkoopt, zonder goede leverancier kun je jouw klanten niet goed bedienen. Op deze pagina lees je hoe een betrouwbare leverancier jou helpt om jouw business naar het volgende niveau te tillen.

 

De belangrijke rol van een betrouwbare leverancier

Als wederverkoper ben je afhankelijk van producenten en partners voor jouw producten. Deze producten gebruik je om te voorzien in de vraag van jouw klanten. Een betrouwbare leverancier maakt het verschil tussen een soepele weg naar tevreden klanten en terugkerende uitdagingen.

Je voorkomt veel problemen als je samenwerkt met een leverancier die zijn afspraken nakomt. Heb je een vaste relatie met een betrouwbare leverancier, dan weet je wat je kunt verwachten. Zo kun je de beloftes aan jouw eindklant gemakkelijker nakomen. Je kent de levertijden, weet welke opties en mogelijkheden er bij producten zijn en kent natuurlijk de kwaliteit.

Als wederverkoper wil je natuurlijk zoveel mogelijk klanten helpen. Een leverancier die consistent levert, zorgt ervoor dat jij nooit zonder voorraad zit op jouw belangrijkste producten. Hiermee voorkom je dat je klanten een ‘nee’ moet verkopen. Uiteraard is dit ook weer goed voor jouw omzet én reputatie als leverancier.

DSC05681

Voordelen van consistente productkwaliteit

Het opbouwen van vertrouwen bij je klanten begint met betrouwbare producten. Dat maakt productkwaliteit een belangrijke pijler voor klanttevredenheid. Klanten verwachten elke keer dezelfde hoge kwaliteit. Wanneer jij dit kan bieden, versterkt dit het vertrouwen in jouw merk. Zo helpen kwalitatieve producten je om een langdurige relatie aan te gaan met jouw klanten. Dit vertrouwen in jouw merk levert je meer op dan terugkerende klanten; ze worden ook loyale ambassadeurs van je merk. Wanneer vrienden of familie een product zoeken, zullen ze jouw merk aanbevelen.

Om deze stabiele kwaliteit te kunnen leveren, is een betrouwbare producent enorm belangrijk. De Nederlandse Kalenderfabriek staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit producten. Daarnaast zijn we dankzij de flexibiliteit van onze eigen productieomgeving in staat om aan veel bijzondere en specifieke wensen te voldoen. Zo kan jij een kwaliteitsproduct aanbieden dat perfect bij de eindklant past.

De consistentie die jouw klant verwacht, bied je met een betrouwbare leverancier als NKF.

Bekijk onze kwaliteitskalenders

 

De impact van tijdige levering op jouw verkoop

De eisen van klanten veranderen. Zowel consumenten als zakelijke kopers verwachten steeds sneller hun bestelling te ontvangen. Een verlate of - nog erger - niet geleverde bestelling leidt tot ontevreden klanten die de volgende keer naar een concurrent gaan. Voor jou als wederverkoper is het dus heel belangrijk dat jouw leverancier tijdig en juist levert. Bedien jij jouw klanten elke keer op tijd, dan zullen ze sneller terugkeren en dat betekent extra omzet.

Bij spoedorders is snelheid essentieel. Daarom streven wij ernaar jouw offerteaanvraag binnen 24 uur op te volgen. Daarnaast bieden wij extra verzendopties om het proces te versnellen:

·        Directe bezorging van kalenders bij jouw klanten

·        Verspreiding per post met voordelige tarieven

·        Inpakken, stickeren, stempelen van jouw kalenders

Ook tijdens de piekperiode aan het einde van het jaar is het van groot belang dat een leverancier zich aan de gemaakte afspraken houdt. Dit is namelijk hét moment om extra orders binnen te halen. Hiervoor moeten de producten wel beschikbaar zijn. Gelukkig hebben we bij NKF jarenlange ervaring en begrijpen we hoe belangrijk deze periode is. Omdat we beschikken over eigen productie zijn we niet afhankelijk van andere producenten. Onze vakmensen stellen alles in het werk om jouw order op tijd bij de eindklant te krijgen.

 

De cruciale factor: klantenservice en ondersteuning

Een goede relatie tussen jou en je leverancier valt of staat met de service die je krijgt. Bij NKF werken we graag aan langdurige samenwerkingen die voor beide partijen rendabel zijn. Daarom denken wij graag met je mee om het proces voor jou gemakkelijker te maken. We bieden ondersteuning voor jouw showroom en website of leveren een neutrale brochure om jouw verkoop te vergemakkelijken. We zetten graag die extra stap.

Bij NKF begrijpen we wat jij als wederverkoper nodig hebt. Daarom bieden we de mogelijkheid om achteraf te betalen, zodat jij je volledig kunt richten op je klanten, zonder je zorgen te hoeven maken over betalingen.

Een vaste samenwerking heeft daarnaast ook nog andere voordelen:

·        We bieden aantrekkelijke inkoopprijzen voor jou als wederverkoper

·        We zijn bekend met jouw vaste eisen en wensen

·        Dankzij een vast contactpersoon kunnen we jouw aanvragen nog sneller en efficiënter verwerken

 

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Bekijk onze producten of neem contact met ons op!