Naar hoofdinhoud
Bij ons altijd een scherpe prijsgarantie
Geen zorgen, betaal achteraf
Wereldwijd verspreiden, bulk of apart

In 3 stappen gepersonaliseerde kalenders voor jouw klant

Eenvoudig een gepersonaliseerde kalender in 3 stappen

Elke succesvolle verkoop begint met het bieden van de juiste producten aan je klant. Producten die echt passen bij de eindklant, daar maak je het verschil mee. Of het nou gaat om directe verkoop op orderbasis of resale via online marketplaces zoals Bol of Amazon, zonder goed product klopt geen klant bij je aan.

Bij de Nederlandse Kalenderfabriek bieden we daarom de optie om kalenders tot in detail te personaliseren met logo’s, afbeeldingen of promotionele teksten. We maken het zo makkelijk mogelijk, zodat je in minimale tijd de beste kalender vindt. In deze blog lees je hoe je in 3 eenvoudige stappen perfecte gepersonaliseerde kalenders koopt bij de Nederlandse Kalenderfabriek.

Stap 1: Vind jouw type kalender

Bij de Nederlandse Kalenderfabriek hebben we een breed scala aan kalenders, die elk hun unieke voordelen hebben. Of je nu een klant hebt die dagelijks zichtbaarheid wil of iemand die op lange termijn wil plannen, wij hebben altijd een geschikte optie. Zo bieden we bijvoorbeeld omlegkalenders die je de mogelijkheid geven om bij elke dag informatie te noteren, 3-maandskalenders die extra veel ruimte hebben voor promotie-uitingen en bureaukalenders die een gemakkelijk overzicht bieden en toch compact zijn. 

Overzicht van kalendertypes

Weekkalenders – Dagelijkse zichtbaarheid voor jouw merk

Weekkalenders zijn perfect voor de dagelijkse planning. Zowel de omlegkalender als de scheurkalender biedt veel ruimte voor dagelijkse notities. Dit maakt het ideale kalenders voor de huishoudelijke planning, of op kleine kantoren. Deze kalenders zijn uitermate geschikt als geschenk aan klanten, omdat je merk dagelijks zichtbaar is wanneer de kalender gebruikt wordt.

Maandkalenders – Ideaal plannen op kantoren

Maandkalenders heb je in allerlei soorten en maten. 1-maandskalenders bieden een duidelijk maandoverzicht, handig voor de planning op korte termijn. Daarnaast geven ze de mogelijkheid om elke maand een andere foto toe te voegen, om zo meer variatie in je kalender aan te brengen. Meermaandskalenders, zoals 4-maandskalenders, zijn juist ideaal om verder vooruit te kunnen kijken. Bedrijven die voor de lange termijn plannen, profiteren hier sterk van. Er zijn zelfs 6- en 7-maandskalenders, die veel door logistieke en financiële bedrijven gebruikt worden vanwege het handige overzicht van weken en maanden. Over het algemeen worden 3-maandskalenders gezien als het meest algemeen geschikte relatiegeschenk, maar specifieke doeleinden kunnen om een ander type maandkalender vragen.

Jaarkalenders – In één oogopslag alle belangrijke data

Jaarkalenders zie je vaak op centrale plekken binnen kantoren en bedrijven. Een plek waar iedereen snel kan checken in welke week een datum valt, hoe ver een deadline nog weg is of wanneer een feestdag valt. Jaarkalenders zijn beschikbaar in compacte en uitgebreide formaten. Belangrijke data voor jouw klant kunnen gemarkeerd worden, zodat deze gemakkelijk terug te vinden zijn. Zo’n kalender op maat maakt het makkelijk om het overzicht te behouden en zorgt ervoor dat je altijd georganiseerd blijft.

Bureaukalenders – Altijd in de buurt van jouw contactpersoon

Naast hangende wandkalenders, zijn bureaukalenders ook een populaire optie. Ook hier heb je de keuze om voor een kalender van één of meerdere maanden te gaan. Bureaukalenders worden veel gebruikt op werkplekken, waar werknemers de kalender dichtbij hebben staan en er zo gemakkelijke een blik op kunnen werpen. Dit type kalenders is favoriet bij sales teams en projectmanagers die veel moeten organiseren. Een custom kalender op het bureau zorgt ervoor dat de gebruiker iedere dag de promotionele boodschap op de kalender opnieuw ziet.

Bekijk direct al onze kalenders!

Weekkalenders Weekkalenders
Maandkalenders Maandkalenders
Jaarkalenders Jaarkalenders
Bureaukalenders Bureaukalenders

Stap 2: Kies de juiste uitvoering

Heb je het type kalender gevonden die bij je past? Top! Dan is het nu tijd om te kiezen welke uitvoering je wil. Kies je bijvoorbeeld voor een 3-maandskalender, dan heb je verschillende opties:

·        3-maandskalender budget: Deze kalender is compact en praktisch én betaalbaar.

·        3-maandskalender memo: Voorzien van extra schrijfruimte, ideaal voor snelle notities.

·        3-maandskalender aanéén: Met een extra ruim kopschild laat deze uitvoering je promotie-uiting nog meer tot leven komen.

·        3-maandskalender gescheiden: Een luxere variant, waarbij elke maand apart af te scheuren is.

·        3-maandskalender Whiteline: Eén van de enige kalenders op de markt met een volledig wit calendarium.

·        3-maandskalender spiraal aanéén: Voorzien van een duurzame metalen spiraalbinding geeft deze kalender een luxere look and feel.

Welke uitvoering geschikt is, hangt af van de wensen van je klant. Is het bijvoorbeeld belangrijk dat de kalender een compact formaat heeft, dan is de budgetvariant de beste optie. Wil je liever een kalender waarbij het hele schild bedrukt kan worden, dan is de gescheiden variant een goede optie.

Maandkalender Big Bread Kitchen Group

Klantcase – Big Bread Kitchen groep

Big Bread Kitchen is een keten van fast casual diners. Dit zijn luxe lunchrooms waarbij de uitstraling en ervaring extra belangrijk is. De keten was op zoek naar een functionele maandkalender, die ook hun uitstraling ten goede zou komen. Persoonlijke foto’s waren van groot belang om het unieke van de formule extra zichtbaar te maken. Zowel een 3-maandskalender als een 4-maandskalender behoorde tot de mogelijkheden. Uiteindelijk viel het oog van Big Bread Kitchen op de A4 kalender vanwege een aantal unieke opties:

  • Het extra spraakmakende covervel
  • Elke maand een andere toonaangevende foto
  • Kalender uniek in huisstijl
  • De kalender kon gemaakt worden voor het nieuwe jaar, maar ook tijdloos

Ook bij bureaukalenders zijn er verschillende varianten. Zo heb je verschillende groottes, die uiteraard ook verschillen in promotieruimte. Daarnaast kies je voor een kalender met spiraalbinding, die je om kan slaan, of een kalender met scheurrand.

Hoewel de verschillen tussen de uitvoeringen op het eerste oog misschien klein lijken, maken ze voor de uitstraling wel degelijk een verschil. Om er dus zeker van te zijn dat je het juiste product voor je klant kiest, is het belangrijk van tevoren te inventariseren waar de prioriteiten liggen en op basis daarvan je keuze te maken.

Stap 3: Vraag de offerte voor jouw kalender op maat aan

Zodra je de juiste kalender voor jouw klant hebt gekozen, vraag je gemakkelijk een offerte aan. Dit doe je direct op de productpagina, waarbij je het formaat, het soort calendarium en de oplage kiest. Vervolgens vraag je de offerte aan door je gegevens in te vullen en eventuele extra wensen en eisen aan te geven. Zo kun je ervoor kiezen om verzendenveloppen toe te voegen, of de kalenders direct bij de relaties van je klant te laten bezorgen. Hiermee bied je jouw klant extra service en omdat wij standaard grote hoeveelheden kalenders verzenden, zijn de portokosten bij ons ook nog eens extra gunstig.

Onze vele opties zoals een datumwijzer in een andere kleur, hoogglanslaminaat of foliedruk geven jouw kalender niet alleen een professionele en luxe look, maar laten jouw klanten ook zien dat je oog hebt voor detail. Ook andere verzoeken rondom de opmaak kunnen gemakkelijk aangegeven worden. Je gekozen kalender is volledig af te stemmen op jouw wensen. Onze designers denken graag met je mee om samen tot de perfecte kalender te komen. Het is ook mogelijk om zelf een drukklaar bestand aan te leveren volgens onze templates.

Vraag je een offerte aan? Je krijgt binnen één dag altijd een reactie. Als alles afgestemd is, ontvang je een proefdruk om er zeker van te zijn dat de kalender voldoet aan de verwachtingen. Helemaal akkoord? Dan gaan we aan de slag! Je vaste contactpersoon houdt je tijdens het gehele proces op de hoogte van de status, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten en wanneer.

Waarom kiezen voor De Nederlandse Kalenderfabriek?

Bij de Nederlandse Kalenderfabriek maak je eenvoudig je eigen kalender. Maar we maken het je graag op meer gebieden makkelijk. Daarom bieden we altijd de optie om achteraf te betalen, zodat je cashflow flexibel blijft en jij je kunt richten op het leveren van uitstekende service aan jouw klant. Daarnaast ontvang je bij ons altijd een scherpe prijs, voor zowel de kalenders als eventuele verzending en verpakking. 

Onze kalenders helpen jouw klanten om hun merk het hele jaar door in de spotlight te zetten. Met de personalisatie-opties en de hoge kwaliteit van De Nederlandse Kalenderfabriek zorg jij ervoor dat je een blijvende indruk achterlaat bij je klanten. Omdat we zeker zijn van onze kwaliteit, bieden we een gratis monster aan. Vraag vandaag nog een monster aan en ontdek de kalenders van de Nederlandse Kalenderfabriek.

Advies nodig?

We staan 5 dagen in de week klaar om je van advies te voorzien. We informeren je graag over alle opties voor het drukken van kalenders met je logo en foto's.

Kalenders bestellen?

We helpen je graag met het gehele proces van ontwerp tot productie en de verspreiding van de kalenders. Liever zelf ontwerpen? Maak dan gebruik van onze templates. Vraag nu je scherpe offerte aan.